Display Apple

Display Iphone 6 Plus cu Touchscreen negru si rama original Mareste

Display Iphone 6 Plus negru cu Touchscreen si rama Original

Produs nou

Display Iphone 6 Plus cu Touchscreen negru original

Display Iphone 6 Plus cu Touchscreen si rama negru Original este un produs original compatibil cu telefonul Iphone 6 Plus, touchscreen original, negru , toate piesele de pe ansamblul lcd display sunt originale.

Include touchscreen-ul de culoare neagra, banda flexibila LCD Display, banda flexibila Touchscreen, conectori si este cu rama. 

Mai multe detalii

379,05 lei

Fisa tehnica

Brand compatibilApple
Tip produsDisplay
Model compatibilIphone 6 Plus

Informatii

Display Iphone 6 Plus cu Touchscreen negru original

- Display Iphone 6 Plus cu Touchscreen si rama negru Original, are culoarea alba, este un produs original compatibil cu telefonul Iphone 6 Plus , touchscreen original, alb, toate piesele de pe ansamblul lcd display sunt originale.

Include touchscreen-ul de culoare neagra, banda flexibila LCD Display, banda flexibila Touchscreen, conectori si este cu rama. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Atentie! Recomandam resoftarea telefonului inainte de montarea ecranului si a touchscreenului.

PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE PIESELE TREBUIE MONTATE DE PERSONAL CALIFICAT, RESPECTIV SERVICE GSM AUTORIZAT. TESTATI PRODUSELE INAINTE DE A INDEPARTA FOLIILE SI SIGIILE PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE! Piesele au garantie pina in momentul montarii, dar nu mai mult de 1 an de la achizitionare. NU ne asumam raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.

Viziteaza site-ul GSMarket.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.