Tehnologie Smart

Incuietoare inteligenta Sherlock S2, iOS/ Android, chei virtuale Bluetooth, 2 Smart key, Touch, stanga, Argintiu

Produs nou

Incuietoare inteligenta Sherlock S2, aplicatie iOS/ Android, Acces temporizat si la distanta, chei virtuale Bluetooth, 2 Smart key, Touch, acumulator incorporat 3800mAh, Yala electronica, dreapta, Argintiu

Smart Home, Smart Security. Un nou mod de a va proteja casa.

Design Premium, Constructie Premium, pentru locatii Premium! 

Daca nu doriti sa atrageti atentia sau sa schimbati complet actuala dumneavostra yala, acum aveti solutia. SHERLOCK S2.

Mai multe detalii

854,05 lei

Informatii

Solutie inovatoare, montaj simplu DiY, instalarea se face in cateva minute.

Sistemul Sherlock de control acces este conceput pentru a putea automatiza regimul de cazare AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA etc, nefiind nevoie de intalnirea cu clientul pentru predarea si primirea cheilor de acces. Invitatia bluetooth si codul de acces poate fi generate conform perioadei de cazare. Firma de curatenie beneficiaza de acces ciclic sau permanent cu interval orar. Istoricul de accesari poate fi vizualizat direct din app IOS si Android.

De ce sa alegi o yala smart?

Poti alege o yala smart din zeci de motive personale sau nepersonale dar beneficiile care ar trebui sa ne influenteze decizia sunt urmatoarele:

- Recomandata pentru controlul si monitorizarea accesului in spatii restrictionate, precum cabinete, birouri, etc.
- Siguranta casei/ biroului unde o vom instala
- Controlul de la distanta a accesului in casa/ biroul unde o vom instala( doar cele Wifi, Bluetooth)
- Monitorizarea accesului casei in care o vom instala
- Facilitarea accesului pentru membrii casei unde o vom instala(copii, batrani si chiar noua cand suntem cu mainile ocupate)
- Aspectul si calitatea yalei
- Acordarea de acces temporar utilizatorilor ocazionali( doar cele Wifi, Bluetooth)- Eliminarea riscului de a pierde chei care apoi pot fi folosite pentru accesul in locuinta de catre persoane nedorite.

Yala existenta trebuie sa respecte cateva specificatii precum, latime maxima 73mm, suprafata dreapta iar cilindrul trebuie schimbat daca cheia se introduce pe verticala( instructiuni la finalul descrierii).

S2-8.jpgUntitled 2.jpg

Caracteristici principale:

Instalare convenabila in interior. Doar atasati S2 la cilindrul cheie interior

● Keyless, indiferent de interior sau exterior, folosind aplicatia "Sherlock", puteti controla comutatorul

● Blocarea pentru copii. Inchidere si deschidere cu o simpla atingere din interior. Convenabil

● Cip personalizat de securitate pentru fiecare. Sigur

● Cheia virtuala a aplicatiei poate fi setata si distribuita usor la distanta

Odata ce mecanismul este instalat, porniti Sherlock sa efectueze asocierea si sa urmeze indicatiile aplicatiei pentru efectuarea calibrarii. In utilizare, lansati aplicatia Sherlock si glisati spre dreapta pentru a debloca usa sau spre stanga pentru al bloca.

De asemenea, din interior este posibil sa actionati fizic asupra blocarii pentru a bloca sau a debloca, este prezent un buton sensibil (glisati in sus si in jos pentru a bloca sau debloca) si poate fi facut fara aplicatie.

5.png

Puteti oferi chei virtuale altor membrii ai familiei, prietenilor, angajatilor sau colaboratorilor dumneavoastra, monitoriza cine si cand a intrat in locuinta/ birou.

Yala comunica Bluetooth direct cu telefonul smartphone (distanta de cativa metri), dar este posibil sa treaca printr-un Gateway Wifi / Bluetooth numai pentru a prelua notificarile de la distanta.

BTkey_1.jpg

Telefonul dumneavoastra este cheia! Nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta cheilor

Sistem inteligent anti-furt. in Modul Normal, cheia fizica poate fi folosita din exterior pentru a intra in casa, iar cand se seteaza din aplicatie Modul Anti-furt, Sherlock blocheaza cilindrul care se poate actiona doar prin aplicatie si astfel nimeni nu mai poate intra.

Din exterior, folosirea cheii originale este intotdeauna posibila, de indata ce este introdusa, va fi necesar sa se aplice o usoara presiune (care impiedica ridicarea) pentru a impinge cheia interioara si, astfel se poate deschide usa normal.

De asemenea, din interior este posibil sa actionati fizic asupra blocarii pentru a bloca sau a debloca, este prezent un buton sensibil (glisati in sus si in jos pentru a bloca sau debloca) si poate fi facut fara aplicatie.

Yala Sherlock ofera mai multe posibilitati simultane de inchidere si deschidere. Aplicatia Bluetooth, Cheia fizica, Cheile Smart si senzorul Touch din interior.

open banner silver.jpg

Specificatii:

Bluetooth 4.2

Baterie de 3800mAh

Autonomie de 1 an

Incarcare micro USB

Buton sensibil de pe incuietoare

Chip personalizat de securitate MJSC

Control prin APP Sherlock

Dimensiuni: 128mm, 62.5mm, 75.5mm

Greutate: 434g

SCHITA-stanga.jpg

19 alte produse în aceeași categorie:

Atentie! Recomandam resoftarea telefonului inainte de montarea ecranului si a touchscreenului.

PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE PIESELE TREBUIE MONTATE DE PERSONAL CALIFICAT, RESPECTIV SERVICE GSM AUTORIZAT. TESTATI PRODUSELE INAINTE DE A INDEPARTA FOLIILE SI SIGIILE PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE! Piesele au garantie pina in momentul montarii, dar nu mai mult de 1 an de la achizitionare. NU ne asumam raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.

Viziteaza site-ul GSMarket.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.