Tehnologie Smart

Camera supraveghere Dome K2, Zoom 16X, iOS/ Android, Inclinare/ Rotire 355˚, Night Vision 50m, IP66

Qsmart Dome K2

Produs nou

Camera Qsmart Dome K2 datorita acoperiri de 360 grade este mult mai versatila si face munca a doua camerele normale. Modelul nostru are un Zoom puternic de 16X cu ajutorul lentilelor de  2.8~12mm (4X Optical+ 4X Digital Zoom), o rezolutie de 2MP si vedere nocturna pina la 50 metri cu ajutorul a 6 Array LED, carcasa de aluminiu si protectie IP66.

Mai multe detalii

1 034,55 lei

Informatii

Camerele PTZ sau camerele zoom pan tilt seamana cu camerele dome si sunt deasemenea incorporate intr-o cupola tare, care o protejeaza si ascunde directia aparatului de fotografiat de privitorii curiosi. Camerele PTZ diferă prin faptul că au mai multe capabilități și sunt capabile să direcționeze de la distanță și controlul zoom-ului. În mod obișnuit utilizat în supraveghere, PTZ este, de asemenea, un instrument utilizat în videoconferințe, producție live, capturarea cursurilor, învățământ la distanță, precum și multe alte aplicații. În unele cazuri, vă recomandăm să luați în considerare această cameră pentru a vă deservi afacerea în mai multe moduri în zone care servesc mai mult de un scop.

AD9-1.jpg

Camera Qsmart Dome K2 datorita acoperiri de 360 grade este mult mai versatila si face munca a doua camerele normale. Modelul nostru are un Zoom puternic de 16X cu ajutorul lentilelor de  2.8~12mm (4X Optical+ 4X Digital Zoom), o rezolutie de 2MP si vedere nocturna pina la 50 metri cu ajutorul a 6 Array LED, carcasa de aluminiu si protectie IP66.

AD9-3.jpg

Rezoluția video HD - Camerele IP PTZ de înaltă rezoluție, precum 2MP Full HD, sunt esențiale pentru obținerea de imagini clare, care să recunoască fețele, să identifice persoane sau vehicule și să prindă criminali în acțiune.

IR Night Vision - Camerele IP PTZ cu LED-uri IR și filtrele IR care monitorizează proprietatea non-stop, mai ales noaptea, vor spori securitatea, cum ar fi într-un garaj detașat sau într-o curte slab iluminata.

Aparatele antirefresive PTZ cu grad de protecție IP66 sunt impermeabile în aer liber și capabile să reziste la impactul elementelor, cum ar fi apa de ploaie.

Detectarea mișcării și notificarea - camerele PTZ capabile să detecteze mișcarea și să împingă notificările în timp real când mișcările apar, vă ajută să rămâneți în buclă și să vă solicitați să răspundeți în timp util prin prinderea unui intrus în actul respectiv, informând poliția sau apelând pentru ajutor.

Remote Access & Control - utilizatorii pot folosi aplicații mobile, software sau browsere web pentru a naviga de la distanță și a controla panoramarea, înclinarea și mărirea cu ușurință cu câteva clicuri.

AD7.jpg

19 alte produse în aceeași categorie:

Atentie! Recomandam resoftarea telefonului inainte de montarea ecranului si a touchscreenului.

PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE PIESELE TREBUIE MONTATE DE PERSONAL CALIFICAT, RESPECTIV SERVICE GSM AUTORIZAT. TESTATI PRODUSELE INAINTE DE A INDEPARTA FOLIILE SI SIGIILE PENTRU A BENEFICIA DE GARANTIE! Piesele au garantie pina in momentul montarii, dar nu mai mult de 1 an de la achizitionare. NU ne asumam raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.

Viziteaza site-ul GSMarket.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.